GOLD OIL ESSENCE.

Denna serie ger dig möjlighet att njuta av en riktig juvel under alla hårvårdsritualer. Ett urval av exklusiva produkter som skapats av naturliga extrakt av bärnsten och argan som förbättrar skönheten i håret och ger hårvård som är ögonblicklig, exceptionell och långvarig.

THE AMBER & ARGAN SCHAMPO
En stund av välbefinnande och hälsa för alla hårtyper. Återställer och reparerar hårets struktur vilket ger håret smidighet, mjukhet och glans.

THE AMBER & ARGAN MASK
Vitaliserar håret tack vare sin kraftfulla omstrukturerande och närvarande verkan. Ska sköljas ur.

THE AMBER & ARGAN BI-PHASE
Ett nytt koncept inom spraybalsam för daglig användning. Håret blir lättare att reda ut. Håret repareras och blir mindre frissigt.
Ska ej sköljas ur.

THE AMBER & ARGAN OIL
En oljejuvel med omedelbara resultat. Tillför lyster och vitalitet för alla hårtyper. Den absorberas omedelbart och ger håret glans, mjukhet, smidighet och kontroll utan att göra håret fett. Appliceras antingen i fuktigt eller torrt hår. Ska ej sköljas ur.

THE TSUBAKI OIL
En dyrbar olja med omedelbara resultat. En ny hårvårdsrutin som motverkar de stora tecknen på åldrande hår: brist på näring, låga nivåer av fukt, skörhet och mindre lyster samtidigt som den skyddar hårfärgen och gör den mer långvarig. Appliceras antingen i fuktigt eller torrt hår. Ska ej sköljas ur.