colour protect

Storslaget färgskydd för oändlig glans och lyster

Kärnan i medelhavsdieten för hårvård. Rik på antioxiderande metaboliter som framställts från oliver och konditionerande filmogener som skyddar mot UVA och UVB-strålning, kemisk skada, fukt och hårtvätt.

FÖRDELAR:
- Skyddar och gör hårfärgen mer långlivad.
- Skyddar mot UV-strålning och värmeskador.
- Glansigare, mjukare och mer elastiskt hår.
- Återupplivar, jämnar ut och intensifierar färgen.
- Perfekt för användning efter en färgbehandling.
SCHAMPO
Rengöring som konditionerar håret och skyddar mot strålning och termisk aggression. Rengör försiktigt och tillför lyster och hållbarheten av färgen.
SULFAT-FRI.
CONDITIONER
Näringsgivande emulsion som verkar ögonblickligen, vilket ger mjukhet och en silkeslen touch. Dess skyddande egenskaper förlänger och förbättrar varaktigheten och lystern i färgen. Gör håret lättare att reda ut och vårdar hårfibrer.
MASK
Djupt näringsrik behandling som förbättrar färgen och konditionen direkt vilket ger håret elasticitet och glans. Vårdar och tar hand om hårfibrer, skyddar mot strålning och termisk aggression.
TREATMENT BALM
Intensivt fuktgivande balm som gör håret enklare att reda ut samtidigt som den skyddar mot strålning och värmeskador. Ökar lystern av hårfärgen och gör håret mjukt och smidigt.

INSTANT POWER
Reparerar håret omedelbart. Skyddar och gör hårfärgen mer hållbar. UV- och värmeskydd. Vårdar hårfibrer. Rekommenderas särskilt efter en färgbehandling.