DISCIPLINE

definition för smidigt, spektakulärt hår

Baobab-oljelipider som ger näring åt håret och ett avancerat kontrollsystem för att skydda håret från termisk skada och påverkan av fukt. Frissigheten korrigeras och håret blir lättare att hantera.

FÖRDELAR:
- Kontrollerar frissighet och fukthalten.
- Återfuktar och skapar kontroll.
- Erbjuder värmeskydd.
- Näring och mjukhet.
- Håret blir mer definierat, elastiskt och fylligt.

SCHAMPO
Rengör skonsamt håret på ytan medan näring tillförs med baobab-olja som jämnar ut och stänger curticulan för att ge håret en strålande glans. Dess formula förhindrar frissighet och effekterna av fukt samt förbättrar hanterbarheten och stylingen utan att addera vikt till hårfibern.

MASK
Djupt närande behandling som omvandlar ohanterligt och skadat hår till mjukt, smidigt och glänsande. Kontrollerar frissighet, skyddar mot termiska skador och effekterna av fukt. Gör håret återfuktat och lätthanterligt.

TREATMENT BALM
Intensivt fuktgivande balm som gör håret enklare att styla samtidigt som den skyddar mot termisk skada. KOntrollerar effekterna av fukt i håret och ger lockarna mer definition, elasticitet och fyllighet.

TREATMENT SERUM
Skyddande serum, särskilt lämpad för användning innan behandlingar med värmeverktyg. Kontrollerar frissighet och gör håret mer lätthanterligt. Resultatet blir jämnare och mer hållbart.