FUKT, VITALITET & SKYDD FÖR FÄRGAT HÅR

Smart Touch Power My Hair

Direktverkande balsam

TILLFÖR FUKT + VITALISERAR

En daglig energboost som snabbt reder ut trassligt hår, reducerar statisk elektricitet och frissighet, tillför fukt och konditionerar håret samt har en reparerande effekt på topparna.

HYALURONSYRA. Denna syra återfinns ofta i inom hudvård som den senaste stärnan bland fuktgivande ämnen. Dess utmärkta regenerativa egenskaper gör den idealisk för användning inom hårvård. Den balanserar fuktnivåerna i hårbotten och hårfibrer, försluter fjällskiktet och tillför en extra mjukhet, hanterbarhet och smidighet.


SUPERFOODS: MATCHA TÉ OCH INGEFÄRAEXTRAKT. Dessa är rika på antioxidanter som förhindrar den dagliga försämringen av fjällskiktet och hårfägen och bidrar till att förstärka återhämtningen av hårfibrerna.


VEGETABILISKA PROTEINER & PANTHENOL. Dessa ger en fuktinjektion skydd mot värme och mekaniskt slitage. Håret blir mer motståndskraftigt mot de negativa effekterna av borstning och torkning.

Smart Touch Time To Recharge

Vitaliserande behandling

SKYDD FÖR FÄRGAT HÅR + TILLFÖR FUKT

En stark åtgärd för att motverka uttorkning. Återskapar förlorad fukt och skyddar håret mot färgförändring. Dess starkaste egenskap är den intensiva fukt den tillför till hårfibrerna, något som hjälper till att reducera frissighet. denna formula motverkar de negativa effekterna av uttorkning: svaga hårstrån, torrhet, matthet och färgförändring.

HYALURONSYRA. Ger utmärkt skydd mot uttorkning. God förmåga att absorbera och behålla stora mängder vatten. (1 g of hyaluronsyra kan absorbera upp till 1 liter vatten). Den svampliknande funktionen gör att hårstrået får fukt redan efter en användning av Time To Recharge, som sedan gradvis frigörs i hårbotten och hårfibrer. Håret blir mjukt, återfuktat, smidigt glänsande.


SUPERFOOD INGREDIENSER: BROCCOLI & GINSENGEXTRACT Kraftfullt skyddande antioxidanter som stimulaterar mikrocirkulationen i hårbotten och förbättrar smidigheten. De fungerar som ett naturligt UV-filter för att skydda mot fria radikaler och förebygga skador som uppstått i fjällskiktet och hårfärg på daglig basis.


AMINOSYROR. Tillför fukt och skydd, stärker hårets struktur och reparerar fibrernas ytliga skador, och återskapar vitalitet och lyster.

Smart Touch Power My Hair 200 ml

Direktverkande balsam. Tillför fukt och vitaliserar.