REPARERAR, TILLFÖR NÄRING & MOTVERKAR ÅLDRANDET

NYHET! Produkterna kommer till Sverige inom kort

Smart Touch Reset My Hair

TILLFÖR NÄRING + REPARERAR

Denna fantastiska allt-i-ett behandling tillför näring och reparerar ditt hår. Den motverkar skador förorsakade av miljöangrepp, föroreningar, aggressiva kemiska behandlingar och andra faktorer som berövar håret dess ungdomlighet och vitalitet.

VEGETABILISKT PROTEINKOMPLEX. Ger färg- och värmeskydd med en föryngrande effekt.


AMARANTEXTRAKT. Tillför näring och reparerar håret, bildar en skyddande film som tätar fibrerna för att förbättra hanterbarheten och underlätta kamning.


ANTI-FÖRORENINGSMEDEL. Skyddar håret mot föroreningar och externa angrepp genom att hindra skadliga partiklar från att fästa sig i hårfibrerna.

Smart Touch Time To Rescue

STYRKA + ELASTICITET

En intensivt reparerande behandling för mycket skadat hår. En blandning av kraftfull anti-ageing och reparerande ingredienser som reparerar håret på bara 15 minuter. En innovativ, behaglig och effektiv behandling som reparerar, piggar upp och föryngrar håret.

SUPERFOOD INGREDIENSER: EXTRAKT AV AMARANT OCH RÖDA BÄR. En extra boost av värdefulla vitaminer och antioxidanter som bidrar till att föryngra och reparera håret och samtidigt skydda mot skador. Konditionen för både hår och hårbotten förbättras. Håret ser fräschare ut och blir mer lättkammat.


PROTEIN COMPLEX. Naturligt härledda proteiner som har en omstrukturerande och fuktgivande effekt på håret, och tillför extra mjukthet och volym.


EN COCKTAIL AV NATURLIGA OLJOR: ARGAN, KOKOS OCH OLIV. Reparerar skador orsakade av slitage och exponering av solen. Återställer hårets naturliga lyster och stärker dess struktur.