DÉNUÉE Activating Creme

ACTIVATING CREAM med naturliga mjukgörare. Den är speciellt designad för användning tillsammans med den ammoniakfria, permanenta hårfärgen i DÉNUÉE familjen för 100% naturtrogna färgresultat. DÉNUÉE består av  4 aktivatorer med 5.5 vol (1.7%), 11 vol (3.3%), 22 vol (6.6%) and 33 vol (9.9%) så att du kan erbjuda alla former av färgningar i din salong.

OXIBEL Activating Cream

Oxiderande väteperoxid i creméform för blandning av hårfärg, nyanseringar och avfärgningsprocesser. Formulerad särskilt för att skydda håret är den idealisk för att få rätt konsistens för varje teknisk färgbehandling. Den underlättar täckning och jämnheten i färgprocessen.

Styrkor: 3,75 %, 6 %, 9 % och 12 %. 

OXIBEL Recover Activating Cream

Väteperoxid formulerad med mjukgörande, aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung och berikad med Tsubaki-olja och extrakt från Boswellia Serrata som behandlar håret med största omsorg.

Dess krämiga konsistens och överlägsna behandlingseffekt gör den till ett oumbärligt komplement för att uppnå bästa färgresultat på mogna hår.
Styrka 7,5 %,

OALIA Activating Cream

Formulerad med mjukgörande, aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung som ger håret maximal vård och komfort under färgbehandlingar. Med en krämig konsistens blir färgblandningen lättapplicerad och resultatet jämnare och mer täckande.

 
Styrkor: 1,7 %, 3,3 %, 6,6 % och 9,9 %.